Nina’s Kinderkapsalon staat geregistreerd bij Stichting Haarwensen.

Heb jij lang haar of wil je je haar langer laten groeien?

Dan kan je je haar doneren aanĀ Stichting Haarwensen.

Bij Nina’s Kinderkapsalon krijg je 50% korting als je je haar doneert.

En als je geld wilt doneren, kun je geld in de Haarwensen spaarpot doen, die neem ik iedere afspraak mee.

 

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Door donaties van haar en financiƫle giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik. Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren. Kijk bij Steun Haarwensen voor meer informatie.

haarwensen_actielogo_alleengebruikenopwit

To Top